Манай компаниас санал болгодог байгууллага дээрх сургалтын хөтөлбөрүүдийн нэг нь “Борлуулалтын менежмент”-ийн сургалт юм.
Энэ удаагийн сургалтанд Монгол Улсын мах, махан бүтээгдэхүүний 40 гаруй хувийг дангаараа хангадаг үндэсний томоохон үйлдвэр болох “Мах маркет” ХХК-ийн борлуулалт, маркетингийн хэлтсийн ажилтнууд хамрагдлаа.
“Эргэлзээгүй эрүүл хүнс” уриатай энэхүү хамт олон нь 2011 онд HACCP (Hazard analysis critical control point) буюу хүнсний үйлдвэрлэлийг анхан шатнаас нь эхлэн эцсийн бүтээгдэхүүн бэлэн болж, хэрэглэгчдэд хүргэх хүртэлх дамжлагын аюултай байдлын эрдслийг үнэлж, хяналт тавин, системтэйгээр судлан шинжилгээ хийж, аюулгүй байдлыг хангадаг Олон Улсын тогтолцоог салбартаа анхлан нэвтрүүлсэн байгууллага юм.
Та бүхний ажилд өндөр амжилт хүсье!